Facebook Pixel
Rubber Base

BO. Rubber Base

Met de BO. Rubber Base creëer je in een handomdraai flexibele maar stevige nagels. Met de rubber base verstevig je breekbare of dunne nagels en krijgen de nagels optimaal de kans om te groeien. Daarnaast is de rubber base gel ideaal om te gebruiken als basislaag. Het aanbrengen van BO. Nails is snel en eenvoudig. In onze webshop koop je bovendien binnen no time al je favoriete rubber base kleuren!

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. BO. Rubber Base Crystal Clear 15 ml

  BO. NAIL Systems

  Rubber Base Crystal Clear 15 ml

  RUBBER BASE
  € 14,46
 2. BO. Rubber Base Cool Pink 15 ml

  BO. NAIL Systems

  Rubber Base Cool Pink 15 ml

  RUBBER BASE
  € 14,46
 3. BO. Rubber Base Warm Pink 15 ml

  BO. NAIL Systems

  Rubber Base Warm Pink 15 ml

  RUBBER BASE
  € 14,46
 4. BO. Rubber Base Dark Pink 15 ml

  BO. NAIL Systems

  Rubber Base Dark Pink 15 ml

  RUBBER BASE
  € 14,46
 5. BO. Rubber Base Diamond Warm Pink 15 ml

  BO. NAIL Systems

  Rubber Base Diamond Warm Pink 15 ml

  RUBBER BASE
  € 14,46
 6. BO. Rubber Base Diamond Pink 15 ml

  BO. NAIL Systems

  Rubber Base Diamond Pink 15 ml

  RUBBER BASE
  € 14,46
 7. BO. Rubber Base Collection

  BO. NAIL Systems

  Rubber Base Collection

  RUBBER BASE
  € 48,34

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Flexibele maar stevige nagels met BO. Rubber Base

Met de rubber base gel van BO. Nails creëer je in een handomdraai flexibele maar stevige nagels. BO. Rubber Base heeft een verstevigende werking en is hierdoor zowel geschikt als basislaag als om nagels te versterken. De rubber base zorgt er bovendien voor dat de nagels optimaal kunnen groeien. Het uitharden van de rubber base gel doe je met behulp van een nagel lamp. Wil je de BO. Rubber Base weer verwijderen? Dan doe je dit –zonder de nagels te beschadigen- simpelweg door de rubber base af te weken.

BO. Rubber Base gebruiken als basislaag

BO. Rubber Base is uitermate geschikt als basislaag. Het aanbrengen van de rubber base gel doe je door de nagels voor te bereiden. Vervolgens breng je een dun laagje rubber base aan. Laat de nagels uitharden onder de nagel lamp. Vervolgens breng je een tweede laag rubber base gel aan. Ook nu laat je de nagels uitharden onder de nagel lamp. Breng een laag van de gewenste gel polish kleur aan en vervolg de nagelbehandeling. De BO. Rubber Base zorgt voor egale en stevige nagels en vormt hierdoor een mooie basis.

Nagels versterken met rubber base gel van BO. Nails

Voor mensen met dunne en broze nagels kan de rubber base gel van BO. Nails een uitkomst bieden. Begin de behandeling door de nagels voor te bereiden en een dun laagje rubber base gel aan te brengen. Breng vervolgens een extra bolletje rubber base gel aan in het midden van de nagel en egaliseer de nagels met een penseeltje. Laat de nagels uitharden onder de nagel lamp. Sluit de behandeling af door een gel polish kleur naar keuze aan te brengen. BO nails heeft talloze gellak kleuren in het assortiment. Of ga voor een van de rubber base kleuren zoals crystal clear (voor een subtiel resultaat) of warm pink.

Tip: in de rubber base set vind je alle vijf de rubber base kleuren van BO. Nails. De rubber base set is hierdoor een echte must-have in je nagelsalon of beautycase!

BO. Rubber Base kopen

BO. Rubber Base kopen doe je snel en eenvoudig in onze webshop. Plaats je je bestelling vandaag voor 23.59 uur? Dan bezorgen we je pakket de volgende werkdag. Je betaalt geen verzendkosten als je voor €60,- aan meer bestelt. Bij bestellingen vanaf €30,- mag je bovendien een leuk cadeautje uitzoeken in de webshop. Heb je vragen over de producten van BO. Nails of het plaatsen van een bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
NagelMusthaves.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024