Facebook Pixel
Nagel penselen

IBD nagel penselen

Met IBD penselen kun jij snel en zorgvuldig de mooiste acryl- en gelnagels zetten. Creëer een super strakke smile line dankzij de fijne punt of gebruik de IBD nagel penselen voor een precieze applicatie langs de nagelriemen. Ontdek snel ons aanbod in de webshop en shop de professionele IBD nagel penselen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

IBD penselen voor nagels

IBD nagel penselen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. De IBD penselen zijn namelijk gemaakt van de beste kwaliteit kolinsky haar (marterhaar) waardoor ze lang mooi gaan en lang mee gaan. IBD nagel penselen liggen bovendien fijn in de hand waardoor je comfortabel en secuur kunt werken. De nagel penselen zijn geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik. Tip: geniet extra lang van de nagel penselen door ze goed te onderhouden. Maak de penselen na elk gebruik schoon met cleanser en bewaar ze droog en stofvrij (bij voorkeur liggend en opgeborgen in een tissue).

Acrylnagels zetten met IBD acryl penselen

Acrylnagels zetten doe je snel en eenvoudig met behulp van de juiste tools. De IBD acryl penselen zijn speciaal ontworpen om de acryl zeer precies en secuur aan te kunnen brengen. Zo kun je dankzij de scherpe punt ook de lastige plekjes, zoals vlakbij de nagelriemen, van acryl voorzien. Een strakke smile line creëren? Ook dat wordt een makkie dankzij de precieze applicatie. In onze webshop koop je verschillende soorten IBD acryl penselen. Het verschil zit hem voornamelijk in de vorm. Of jij liever met een platte, rechthoekige of ronde vorm werkt is afhankelijk van je eigen voorkeur en het design van de nagels.

Het zetten van gelnagels met IBD gel penselen

Uiteraard kun je ook gelnagels en BIAB nagels zetten met de IBD gel penselen. Kies wederom de IBD nagel penselen in jouw favoriete vorm om zo efficiënt en comfortabel mogelijk te kunnen werken. Let er tijdens het zetten van gelnagels of BIAB nails wel op dat je de gel penselen niet te dicht bij de UV-lamp of LED-lamp bewaart. Doe je dit wel, dan kan de overgebleven gel in het penseel hard worden en een stuk lastiger om te verwijderen zijn. Dat is natuurlijk zonde van jouw mooie IBD penselen!

IBD nagel penselen kopen

IBD nagel penselen kopen doe je in onze webshop. Wij bezorgen je pakketje morgen al als je vandaag voor 23.59 uur bestelt. Zo kun je direct aan de slag met het zetten van acryl- of gelnagels! Bestel je voor €30,- of meer aan nagel penselen en andere musthaves? Dan mag je een gratis cadeautje uitzoeken. Als je voor minimaal €60,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Profiteer dus van deze leuke voordelen en ontdek bijvoorbeeld ook de rest van de collectie van IBD. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling of onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Via de Live Chat, WhatsApp, e-mail, Facebook of het contactformulier helpen we jou graag.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
NagelMusthaves.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024