Facebook Pixel
Handgel

Handgel

Een desinfecterende handgel is een must in de salon. Zo gebruik je de desinfectie gel om je eigen handen te ontsmetten voor, tijdens en na de behandeling. Daarnaast verfris je de handen en voeten van klanten met een handgel voordat je een manicure of pedicure gaat uitvoeren. Op deze manier kun je comfortabel en hygiënisch werken.

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. BO. HygiSpray 100 ml

  BO. NAIL Systems

  HygiSpray 100 ml

  HYGIËNE
  € 5,45
 2. BO. HygiGel 250 ml

  BO. NAIL Systems

  HygiGel 250 ml

  HYGIËNE
  € 9,62
 3. I.Am Hydra Spray 100 ml

  I.Am Nail Systems

  Hydra Spray 100 ml

  HYGIËNE
  € 6,60
 4. I.Am Hand Gel 250 ml

  I.Am Nail Systems

  Hand Gel 250 ml

  HYGIËNE
  € 9,38

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Desinfecterende handgel voor in de salon

Een desinfectie handgel is belangrijk om standaard op voorraad te hebben in de salon. Zo kunnen medewerkers én klanten hun handen en voeten ontsmetten. Doordat je geen water en zeep nodig hebt kun je makkelijk je handen desinfecteren en opfrissen voor, na en tijdens een behandeling. De handgel kleeft niet, heeft een lekker geurtje en zorgt er voor dat de handen en voeten zacht blijven. Zet de desinfecterende handgel bijvoorbeeld bij de ingang van de salon, naast de kassa en natuurlijk in de behandelkamer zelf. Tijdens de behandeling komt de desinfectie gel namelijk goed van pas.

Hygiënisch werken met handgel

Met een desinfectie gel kun je veilig en hygiënisch werken. Zo is het belangrijk om een behandeling met schone handen te beginnen. De kans op infecties en het overdragen van ziektes wordt hierdoor aanzienlijk kleiner. Ook tijdens de behandeling is het belangrijk om de handen te desinfecteren. Dankzij een handgel hoef je niet telkens naar een wasbak te lopen om je handen te wassen, maar kun je op elk gewenst moment je handen toch even opfrissen en desinfecteren. Tot slot gebruik je de desinfecterende handgel na een behandeling, bijvoorbeeld als je geld hebt aangepakt of een hand hebt geschud.

Handen en voeten ontsmetten voor de behandeling

Voordat je een manicure of pedicure gaat uitvoeren is het extra belangrijk om de handen of voeten van een klant te ontsmetten met een desinfectie handgel. De kans op infecties wordt hierdoor kleiner. Daarnaast is het zowel voor jezelf als voor de klant fijn om de handen en voeten even op te frissen met een fris ruikende handgel zonder naar een wasbak te hoeven lopen. De handen of voeten wassen is namelijk niet altijd even praktisch en neemt meer tijd in beslag. Doordat de desinfectie gel niet kleeft, kun je direct beginnen met de manicure of pedicure.

Tip: je kunt ook kiezen voor een antibacteriële spray. Dit is –zeker tijdens een pedicure- een snelle en praktische manier om voeten te ontsmetten.

Handgel kopen

In onze webshop kun je snel en eenvoudig een desinfecterende handgel kopen. Bestel je vandaag voor 23.59 uur? Dan ontvang je je pakket de volgende werkdag. Je betaalt geen verzendkosten als je voor minimaal €60,- bestelt. Bij bestellingen vanaf €30,- mag je bovendien een leuk cadeautje uitzoeken. Mocht je vragen hebben over de desinfectie gel, het plaatsen van een bestelling of andere must-haves uit de webshop, neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
NagelMusthaves.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024