Facebook Pixel
IBD

IBD

International Beauty Design, oftewel IBD, is een merk waar je professionele nagelproducten scoort voor in jouw beautysalon of om thuis te gebruiken. Van allerlei praktische tools tot aan builder gel, remover, bonder, cleanser en een UV lamp: je vindt het in de uitgebreide collectie van IBD Beauty. Uiteraard shop je de complete collectie van IBD in onze webshop!

Producten 57-57 van 57

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. IBD Building Gel Clear 14 ml

    IBD

    Building Gel Clear 14 ml

    BIAB
    € 24,14

Producten 57-57 van 57

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Professionele nagelproducten van IBD

IBD is marktleider in de nagelindustrie dankzij haar geweldige collectie met NagelMusthaves. De professionele nagelproducten van IBD zijn geliefd over de hele wereld bij zowel professionals als beautyliefhebbers. Bij IBD Beauty scoor je alle nagelproducten die je nodig hebt voor het zetten en verwijderen van gelnagels en acrylnagels. Het paradepaardje van IBD Beauty is de hard gel, een extra stevige builder gel die super geschikt is voor het uitvoeren van nagelverlengingen. De IBD nagelproducten blinken uit in kwaliteit en gebruiksgemak. De unique selling point van IBD Beauty is echter dat alle nagelproducten geurloos zijn. Dit is super fijn voor in de beautysalon maar ook als jij thuis liever geen last wilt hebben van overheersende en chemische luchtjes.

IBD nagelproducten in jouw beautysalon

IBD nagelproducten zijn door hun uitstekende kwaliteit en doordat ze geurloos zijn ideaal om te gebruiken in de beautysalon. In onze webshop vind je alle onmisbare tools om professioneel nagels te kunnen zetten en verwijderen. Investeer bijvoorbeeld in een goede nagellamp van IBD Beauty, ontdek de extra grote verpakkingen met cleanser en remover of ontdek de super fijne bonder, builder gel en top coat. Musthaves zoals de builder gel zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, zodat je altijd de kleur vindt die het beste bij jouw nageldesign past. Naast dat je met de tools van IBD Beauty mooie nagels creëert, zijn de producten fijn in gebruik. Je bent hierdoor verzekerd van een goede hechting, langdurig resultaat én tevreden klanten.

IBD nagelproducten kopen

IBD nagelproducten kopen doe je natuurlijk in onze webshop. Naast dat je bij ons alles vindt wat je nodig hebt voor mooie nagels, geniet je bij ons van een geweldige service. Zo bezorgen wij je pakket de volgende werkdag als je vandaag voor 23.59 uur bestelt. Bestel je voor €60,- of meer? Dan rekenen wij geen verzendkosten. Bij bestellingen van €30,- of meer, mag je een gratis cadeautje uitzoeken. Heb je vragen of hulp nodig bij het kopen van de IBD nagelproducten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
NagelMusthaves.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024